BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Yayın Tarihi : 11/12/2017

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi. 

SON Haberler

  • BARÜ’nün akıllı sohbet asistanı “ebilge” tescillendi

  • Bartın 15 Temmuz’da yine tek yürek oldu

  • 15 Temmuz şehidimiz Mustafa Yaman dualarla anıldı

  • Rektör Akkaya’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” mesajı

  • BARÜ’de 15 Temmuz darbe girişimi farklı boyutlarıyla ele alındı

  • BARÜ 4 yeni ön lisans programına ilk kez öğrenci alacak

  • BARÜ “Teknoloji Geliştirme Bölgesi” ilan edildi

  • Rektör Akkaya’dan YÖK Başkanı Özvar’a ziyaret

  • BARÜ’de Yunus Emre Enstitüsü iş birliğinde Türkçe Yaz Okulu başladı

  • BARÜ, öğrenci memnuniyetinde Türkiye’nin en iyileri arasında