Ögrenci Konseyi Yemekhaneyi Gezdi

Bartin Üniversitesi Ögrenci Konseyi Baskani Emre Kanbil ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Saglik kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz rehberliginde üniversite yemekhanesi gezdirildi. Yemeklerle ilgili olarak yemeklerde margarin kullanilmadigi, et ve benzeri ürünlerin -18 derece, sebzelerin 4 derece olmak üzere iki farkli soguk hava deposunda saklandigini, yemekhanede çalisanlarin hijyenik kosullarda çalistigini gördüler.

Ögrenci konseyi Baskani Emre Kanbil, Yemekler 11:00 ve 14:00 saatleri arasinda sicak tutuldugunu, yemek listesinin aylik olarak diyetisyen ve gida mühendisi beraberliginde hazirlandigini gördük.” dedi.  Ögrenci kimlik kartlarina para yüklemede bozuk para kullanilmasinin makinede arizaya yol açtigini ve ögrencilere verilen hizmetin aksamamasi için makinelerin kagit paraya geçirildigini belirten Kanbil, “Kartinda para kalan ögrencilerin yil sonunda parasini geri alma hakkina sahip oldugunu ögrendik.” diye konustu.

BARÜ ev sahipliğinde “17. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu” başladı Rektör Akkaya “Ulusal Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında yürütülen projeyi inceledi Rektör Akkaya’dan Rektör Özölçer’e ziyaret “URAP Türkiye Sıralaması”nda BARÜ’den önemli yükseliş BARÜ akademik yıla Bakan Tunç’un açılış dersiyle başladı BARÜ Cambridge Linguaskill yetkili sınav merkezi oldu BARÜ ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Akman’dan Rektör Akkaya’ya ziyaret BARÜ’lü öğrencilerden uluslararası güreş şampiyonalarında önemli başarı BARÜ 8. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı’na TÜBİTAK’tan destek