Ögrenci Konseyi Yemekhaneyi Gezdi

Bartin Üniversitesi Ögrenci Konseyi Baskani Emre Kanbil ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine Saglik kültür ve Spor Dairesi Baskani Halil Ibrahim Yildiz rehberliginde üniversite yemekhanesi gezdirildi. Yemeklerle ilgili olarak yemeklerde margarin kullanilmadigi, et ve benzeri ürünlerin -18 derece, sebzelerin 4 derece olmak üzere iki farkli soguk hava deposunda saklandigini, yemekhanede çalisanlarin hijyenik kosullarda çalistigini gördüler.

Ögrenci konseyi Baskani Emre Kanbil, Yemekler 11:00 ve 14:00 saatleri arasinda sicak tutuldugunu, yemek listesinin aylik olarak diyetisyen ve gida mühendisi beraberliginde hazirlandigini gördük.” dedi.  Ögrenci kimlik kartlarina para yüklemede bozuk para kullanilmasinin makinede arizaya yol açtigini ve ögrencilere verilen hizmetin aksamamasi için makinelerin kagit paraya geçirildigini belirten Kanbil, “Kartinda para kalan ögrencilerin yil sonunda parasini geri alma hakkina sahip oldugunu ögrendik.” diye konustu.

BARÜ’nün çalışmalarıyla “Medusa’nın gülümseyen yüzü” bulundu BARÜ’de haklar, sorumluluklar ve özgürlükler kapsamında aile konuşuldu Askerî kara araçlarına yönelik yeni nesil zırh sistemi tescillendi BARÜ çevre dostu uygulamalarıyla GreenMetric Sıralaması’nda üst sıralarda BARÜ ile Bartın AFAD arasında “Kapsayıcı Afet Eğitimi” protokolü imzalandı Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu, Rektör Akkaya’yı ziyaret etti BARÜ ile Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında “Engelsiz Üniversite” protokolü imzalandı BARÜ TOEFL IBT, Cambridge Linguaskill General, Oxford Test of English ve Burlington VTest sınav merkezi oldu BARÜ'de düzenlenen kongrede eğitim araştırmalarında yeni yaklaşımlar ele alındı BARÜ “Nature Index Sıralaması"nda ilk kez yer aldı