Öğretim Elemanı Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları (2017-05)

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına alınacak Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi ve Uzman ön değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  tıklayınız.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü Araştırma Görevlisi Ön Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Uzman Alımı Ön Değerlendirme sonuçlarına ulaşmak için  tıklayınız.

Sınava girecek adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Duyurulur.

Bartın Üniversitesi Merkez/BARTIN, 74100 Tel:+90378 501 10 00-01-02-03-22-33 Belge Geçer: +90 378 223 50 42 E-posta: info@bartin.edu.tr Kep Adresi: bartinuniversitesi@hs01.kep.tr